Metaalbewerking Roosendaal gezocht?

Metaalbewerking Roosendaal? Metaaltechniek Tholen werkt geheel naar uw wensen met de grootste nauwkeurigheid

Metaalbewerking Roosendaal? Metaaltechniek Tholen is gespecialiseerd in machinale bewerking van staal, RVS, kunststoffen en titanium. Centraal gelegen ten opzichte van Roosendaal, Middelburg of Bergen op Zoom  is metaalbewerking onze specialisatie. In de bedrijfshal in Tholen kunnen wij met ons bijna volledig computergestuurde machinepark vele metaalwerkingsproducten maken.

Metaalbewerking Roosendaal

Metaalbewerking Roosendaal

Ons machinepark bestaat voor 75% uit het kwaliteitsmerk Okuma. Kijk op onze website voor een overzicht van producten. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig werkmateriaal. Aan onze klant bieden wij maatwerk. Wij denken mee en nemen uw probleem uit handen. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden?

Bel en doe een beroep op onze ervaring. Telefonisch zult u direct onze hoge mate van betrokkenheid met onze klanten ervaren.

Metaalbewerking Roosendaal vindt u bij Metaaltechniek Tholen

Bij Metaaltechniek Tholen kunt u terecht voor allerlei soorten metaalbewerking. Uit Roosendaal hebben wij vele tevreden klanten die blij zijn met onze service. Een overzicht van onze machinelijst geeft een idee wat wij voor u kunnen betekenen:

  • CNC-draaibank voor aangedreven gereedschap
  • CNC- horizontaal bewerking voor frezen
  • CNC freesbank
  • kotteren
  • zagen

Bij Metaaltechniek Tholen vindt u moderne techniek, vakmanschap en een computer gestuurd machinepark.

Bel ons voor een heldere offerte of informeer naar onze urgentie service

Wij houden van duidelijkheid, ook in onze offertes. Informeer wat we kunnen of bel voor spoedopdrachten naar onze urgentie service. U wordt nog dezelfde dag geholpen wat een voordeel kan zijn bij soloprojecten, prototypen en kleine partijen. Informeer gerust naar de voorwaarden. Of neem contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag bij elk metaalproduct.