Metaalbewerkingsbedrijf Brabant gezocht?

Metaalbewerkingsbedrijf Brabant gezocht? Metaaltechniek Tholen werkt met de grootste nauwkeurigheid en levert maatwerk

Metaalbewerkingsbedrijf Brabant? Metaaltechniek Tholen is uw gespecialiseerde metaalbewerkingsbedrijf in Brabant en Zeeland. De producten van staal, RVS, kunststof en titanium produceren wij in de bedrijfshal in Tholen. Daar werkt ons bijna volledig computergestuurde machinepark aan vele metaalwerkingsproducten.

De kwaliteit van ons machinepark onderstrepen wij doordat 75%  van de machines van het kwaliteitsmerk Okuma zijn. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Op de website vindt u een uitgebreide fotoserie van producten die wij hebben vervaardigd.

Metaalbewerkingsbedrijf Brabant

Metaalbewerkingsbedrijf Brabant

U zult zien dat wij aan onze klant maatwerk bieden. Bovendien denken wij mee naar een mogelijke oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel en spreek onze ervaren mensen. Telefonisch zult u direct onze expertise en hoge mate van betrokkenheid met onze klanten ervaren.

Metaalbewerkingsbedrijf Brabant? In Brabant of Zeeland is metaalbewerkingsbedrijf Metaaltechniek Tholen uw partner

Metaaltechniek Tholen is een innovatief metaalbewerkingsbedrijf. In Zeeland en Brabant staan wij bij vele klanten bekend om onze veelzijdigheid en nauwkeurigheid. Met onze nieuwste machine de Okuma MA 600 AB is die veelzijdigheid maar ook onze productiviteit enorm toegenomen. Bekijk zelf de mogelijkheden in onze machinehal en zie wat wij voor u kunnen:

  • draaien
  • frezen
  • kotteren
  • zagen
  • metaalbewerking¬†

Neem contact op voor een duidelijke offerte of vraag naar onze urgentie service

Onze producten zijn duidelijk en wat wij doen ook. Alles op het gebied van metaalbewerking kunt u bij ons neerleggen. Ook in onze offertes houden wij van duidelijkheid evenals in onze afspraken. Omdat wij weten hoe snel we kunnen werken, bieden wij sinds kort de mogelijkheid om nog dezelfde dag geholpen te worden. Informeer naar onze urgentie service en vraag naar de voordelen. Wij helpen u graag bij elk metaaltechniek product. Neem contact op via ons contactformulier.